Fortnite-spelers krijgen gratis Glider na mislukt evenement

Fortnite-spelers krijgen gratis Glider na mislukt evenement

Fortnite-spelers krijgen gratis de Arcana Glider, nadat er problemen waren met de servers tijdens het Unvaulting-evenement. Tijdens het evenement is de Drum Gun gekozen om terug te laten keren uit de Vault.

Gisteren vond het Unvaulting-evenement plaats in Fortnite. Tijdens het evenement, waar vorige week al naar werd gehint, konden spelers stemmen om een item uit de Vault terug te laten keren in het spel. Door problemen met de servers konden veel spelers het evenement echter niet bijwonen.

In een bericht op het officiële Twitter-account van Fortnite, biedt Epic Games haar excuses aan voor de problemen tijdens het Unvaulting-evenement. Alle spelers die een poging hebben gedaan om het spel in te komen tijdens het evenement, krijgen ter vergoeding de Arcana Glider. Deze Glider kost normaal gesproken 1.200 V-Bucks, wat omgerekend 12 euro is. Spelers die de Glider al hebben krijgen hun V-Bucks vergoed.

Epic Games werkt ook aan het uitbrengen van replay-bestanden van het Unvaulting-evenement, zodat spelers het evenement alsnog kunnen terugkijken in hun eigen Fortnite-client. Het item dat uiteindelijk is gekozen om terug te laten keren in het spel is de Drum Gun.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij is het geen "mislukt evenement". Er waren inderdaad problemen bij een (gelukkig) kleine groep mensen. Maar die groep lijkt me niet groot genoeg om van een "mislukt evenement" te spreken.

0

Aanbevolen voor jou