Fortnite over twee weken niet meer speelbaar in China

Fortnite over twee weken niet meer speelbaar in China

Vanaf 15 november is Fortnite niet meer speelbaar in China.

De servers gaan dan namelijk permanent offline, zo valt op de officiële website te lezen. Fortnite China is een aangepaste versie van de Fortnite die men elders ter wereld speelt en was de afgelopen drie jaar speelbaar.

Hoewel er geen officiële reden wordt gegeven voor het offline halen van de game, zou de Chinese distributeur van de game, Tencent, er volgens een prominente speler te weinig aan verdienen. De game mag namelijk geen commerciële licenties bevatten en de kosten om de servers online te houden zouden daardoor te hoog oplopen.

Spelers onder de achttien jaar of mensen die niet hun echte naam gebruiken mochten alleen tussen 20:00 en 21:00 uur in het weekend het spel spelen. Volwassen spelers die hun echte naam hebben geregistreerd konden wel zonder restricties spelen.

Mensen kunnen nu al geen nieuwe accounts registreren voor de game. Veel Chinese Fortnite-spelers zijn geschokt door de plotselinge aankondiging.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De " gewonen" Fortnite is toch van Epic? en das toch ook China?

0
test

@-JK- Tencent is investeerder van Epic. Maar hoe dan ook wordt de Chinese versie van Fornite door Tencent uitgegeven en niet Epic.

0

Aanbevolen voor jou