Nieuws
Fortnite

Fortnite hint naar Avengers: Endgame-spelmodus

Captain America's schild en Stormbreaker

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Fortnite is een samenwerking aangegaan met Avengers: Endgame. Verschillende Tweets van het spel hinten naar een spelmodus, waarin onder andere het schild van Captain America en het wapen van Thor gedragen kunnen worden.

Deze week verschijnt Avengers: Endgame in de bioscopen. De langverwachte film, waarin de Marvel-superhelden het opnemen tegen Thanos, is nu een samenwerking aangegaan met Fortnite. In twee berichten op het officiële Twitter-account van het spel wordt gehint naar een speciaal evenement op 25 april.

Het eerste Twitter-bericht toont een Fortnite-personage dat het kenmerkende schild van Captain America vasthoudt, terwijl een tweede Tweet de Stormbreaker-bijl van Thor laat zien. Dit betekent mogelijk dat de wapens straks gevonden kunnen worden in een tijdelijke battle royale-modus in Fortnite. Ook is in de berichten de tekst "Whatever it takes." te lezen. Dit is dezelfde quote die meerdere keren voorkomt in de trailers van Avengers: Endgame.

Het Fortnite-evenement start volgens de Tweets op 25 april, exact een jaar na het uitkomen van Avengers: Infinity War. Ook toen ging Fortnite een samenwerking aan met de Avengers-film en konden spelers de Infinity Gauntlet vinden in een tijdelijke spelmodus. De speler die het item in zijn bezit had, veranderde in Thanos en kreeg toegang tot een aantal sterke vaardigheden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Nieuwe Rocksteady-titel 'Outlaws' wordt binnenkort onthuld Verdien gouden medailles in Olympic Games Tokyo 2020
0

Reacties op: Fortnite hint naar Avengers: Endgame-spelmodus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.