Nieuws
Fortnite

Brutes in Fortnite krijgen toch downgrade

Epic doet aanpassingen na feedback van spelers

Geschreven door Dagmar De Groot op
Epic Games heeft aanpassingen gedaan aan de Brute in Fortnite na de feedback van spelers. Eerder verdedigde de ontwikkelaar nog de krachtige positie van de mech suits.

De Brute vuurt nu zes raketten tegelijkertijd af in plaats van tien en de ratio waarmee de raketten afgevuurd worden, is verminderd met 56%. Epic Games meldt dat het doel hiervan is om te zorgen dat spelers met een Brute en hun tegenstanders de mogelijkheid krijgen om meer heen en weer te vechten en de tegenstander de kans te geven om er op te reageren.

Verder is de radius van de Brute-explosie verminderd met 42%. Hiermee blijft de Brute nog een sterke optie om structuren te vernietigen, maar is dit minder dodelijk tegenover spelers. De ‘dash cooldown’ is verhoogd van drie seconden naar vijf en de boost in snelheid die de Brute krijgt van boosten in de lucht is verlaagd met 33%.

De bestuurder krijgt verder geen materialen meer van de Brute wanneer deze structuren vernietigd en ook de spawn rate van de Brute is verminderd, dit geldt voor alle modi behalve de competitieve Arena-modus, hierbij blijven de spawn rates hetzelfde. De health van de Brute is verhoogd van 1000 naar 1250, Epic Games legt uit dat zij hiervoor gekozen hebben omdat de Brute door de aanpassingen meer strategisch gebruikt moet gaan worden en ze willen de speler meer ruimte bieden om dit te kunnen doen.

Epic Games heeft er ook voor besloten om de Junk Rift tijdelijk te verwijderen van de Arena playlist, tot update v10.20.

Lees hier alle details over de aanpassingen die gedaan zijn aan de Brute.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gears Pop! komt niet uit in Nederland No Man’s Sky Beyond is een overweldigende update
1

Reacties op: Brutes in Fortnite krijgen toch downgrade

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    xXDannyNLXx

    • 28 augustus 2019 15:32
    tjirp..tjirp… :P

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.