Forse Streets of Rage 4-update voegt co-op-moves toe

Forse Streets of Rage 4-update voegt co-op-moves toe

Er is een gratis update voor Streets of Rage 4 uitgekomen waarmee onder andere nieuwe content aan de game is toegevoegd.

Zo worden er nieuwe vechtmoves toegevoegd die specifiek voor co-op-gameplay zijn bedoeld, zoals de mogelijkheid om de andere spelers over het scherm te slingeren, waarna de andere speler een aanval kan doen. 

Daarnaast kan men zelf allerlei regels instellen voor de Survival-modus die onderdeel is van de Mr. X Nightmare-dlc. Tot slot worden er meer dan driehonderd aanpassingen en bugfixes doorgevoerd. De patch notes zijn hier te lezen.

Streets of Rage 4 kan op dit moment voor de helft van de reguliere prijs worden gekocht via Steam, de PlayStation Store en Nintendo eShop. De dlc Mr. X Nightmare is ook met vijftig procent korting te koop.

De Streets of Rage-trilogie verscheen begin jaren 90 en bood side-scrolling beat'em up-actie voor twee spelers. Streets of Rage 4 biedt een vergelijkbare ervaring in een moderner jasje. Het spel is sinds 2020 al verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en kwam later ook op smartphones uit.

Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "Na een uitzonderlijk lange wachttijd maakt Streets of Rage 4 de zeer hooggespannen verwachtingen waar. Dit uiterst kleurrijke, soepele en pittige werk van een team kundige fans is een van de allerbeste side-scrolling beat ‘em ups die je nu kunt spelen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou