Nieuws
streets of rage 4

Forse Streets of Rage 4-update voegt co-op-moves toe

Game kan nu voor de helft van de reguliere prijs gekocht worden

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gratis update voor Streets of Rage 4 uitgekomen waarmee onder andere nieuwe content aan de game is toegevoegd.

Zo worden er nieuwe vechtmoves toegevoegd die specifiek voor co-op-gameplay zijn bedoeld, zoals de mogelijkheid om de andere spelers over het scherm te slingeren, waarna de andere speler een aanval kan doen. 

Daarnaast kan men zelf allerlei regels instellen voor de Survival-modus die onderdeel is van de Mr. X Nightmare-dlc. Tot slot worden er meer dan driehonderd aanpassingen en bugfixes doorgevoerd. De patch notes zijn hier te lezen.

Streets of Rage 4 kan op dit moment voor de helft van de reguliere prijs worden gekocht via Steam, de PlayStation Store en Nintendo eShop. De dlc Mr. X Nightmare is ook met vijftig procent korting te koop.

De Streets of Rage-trilogie verscheen begin jaren 90 en bood side-scrolling beat'em up-actie voor twee spelers. Streets of Rage 4 biedt een vergelijkbare ervaring in een moderner jasje. Het spel is sinds 2020 al verkrijgbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en kwam later ook op smartphones uit.

Gamer.nl beloonde het spel met een 9: "Na een uitzonderlijk lange wachttijd maakt Streets of Rage 4 de zeer hooggespannen verwachtingen waar. Dit uiterst kleurrijke, soepele en pittige werk van een team kundige fans is een van de allerbeste side-scrolling beat ‘em ups die je nu kunt spelen."

Dit artikel delen:

Lees meer

Lego Donkey Kong en nieuwe Bowser Castle onthuld Cities: Skylines 2 staat op de schouders van een reus
1

Reacties op: Forse Streets of Rage 4-update voegt co-op-moves toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    StormFox

    • 13 maart 2023 08:44
    puur genieten dit. Alleen ontdekte ik dat crossplay tussen PS4 en PS5 niet mogelijk is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.