Nieuws
dying light 2

Forse patch voor Dying Light 2 lost verschillende bugs op

Nu verkrijgbaar op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Er is een patch uitgebracht voor Dying Light 2 waarmee een grote hoeveelheid bugs wordt opgelost.

De patch is sinds kort beschikbaar op consoles en kwam afgelopen woensdag al uit op pc. Diverse bugs die de game plaagden en onder andere gameprogressie in de weg stonden, zijn daarmee opgelost. Een complete lijst met verbeteringen is in de patch notes te bekijken.

Eerder deze week bracht Techland al een current gen-patch uit voor de eerste Dying Light. Spelers kunnen daardoor op PS5 en Xbox Series X kiezen voor 'performance mode', waarin de game 60 fps en 1080p draait, 'balanced mode', waarin de game in 60 fps en 1440p draait, en 'high-resolution mode', in 4k en 30 fps.

Sinds begin dit jaar is Dying Light 2: Stay Human verkrijgbaar op consoles en pc. De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "Dying Light 2 maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Dit artikel delen:

Lees meer

In Sound Mind is volgende week gratis verkrijgbaar via Epic Games Store Voormalige creative director Ghostwire: Tokyo opent nieuwe studio
1

Reacties op: Forse patch voor Dying Light 2 lost verschillende bugs op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Zut

    • 11 maart 2022 17:03
    Hoop dat ze toch wel 1440p op 60fps kunnen halen in de toekomst. Spel ligt nog steeds op de stapel om verder te spelen maar het grafische verschil vind ik te groot en ook vervelend om naar te kijken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.