Nieuws

Forge toch niet het nieuwe personage van Apex Legends

Wordt het dan toch Revenant?

Geschreven door Cody van den Bogert op
Jimmie Forge McCormick, beter bekend als Forge, wordt waarschijnlijk toch niet het volgende personage van Apex Legends.

Vorige week kondigde Respawn Entertainment nog aan dat Jimmie Forge McCormick het nieuwste Apex Legends-personage ging worden. De oud-MMA-vechter werd gister tijdens een interview echter plots vermoord door de geheimzinnige robot Revenant. De kans dat Forge aan de game wordt toegevoegd, is dus behoorlijk afgenomen. Het vierde seizoen van de battle royale-game gaat 4 februari van start en volgens de ontwikkelaar gaat dit gepaard met een nieuw personage, maar wie?

De onthulling van Forge kwam voor veel Apex-fans als een verrassing. De verwachting was namelijk dat de rode robot Revenant zijn optreden ging maken. De ontwikkelaar hintte immers al sinds de start van seizoen 3 naar dit personage. Tijdens het Halloween-evenement dook de mysterieuze robot weer op, een aankondiging bleef echter wederom uit.

Kort na het vrijgeven van de video waarin Forge in zijn rug werd gestoken, dook er een tweet van Drew McCoy, projectleider bij Respawn Entertainment, op. In de tweet maakt McCoy duidelijk dat hij het jammer vindt dat verrassingen altijd verpest moeten worden door mensen op het internet. De kans is groot dat de projectleider met dit bericht doelt op de gelekte informatie van seizoen vier, dat werd gevonden door dataminers.

Welk personage precies aan de battle royale-game wordt toegevoegd, is dus nog onduidelijk. Volgens de officiële pagina van Apex Legends Assimilation is Jimmie Forge Cormack in elk geval overleden.

Apex Legends is reeds beschikbar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Seizoen 4 van de battle royale-game, Assimilation, gaat 4 februari van start en eindigt 5 mei.

Dit artikel delen:

Lees meer

Atari komt met acht Atari-hotels Terminator-crossover in Ghost Recon: Breakpoint
1

Reacties op: Forge toch niet het nieuwe personage van Apex Legends

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Srebseig

    • 28 januari 2020 18:54
    Sodeju! Afwachten dan maar. Revenant lijkt wel een cool donker karakter te worden!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.