Forge-modus in Halo Infinite bevat nu meer dan een miljoen creaties

Forge-modus in Halo Infinite bevat nu meer dan een miljoen creaties

De bèta van de Forge-modus van Halo Infinite bevat inmiddels meer dan een miljoen creaties van spelers.

Dat werd op Xbox Wire gemeld. Daarnaast vindt de Custom Game Browser die afgelopen december beschikbaar kwam om Forge-creaties in te spelen gretig aftrek; er zijn vanaf 2 januari meer dan 8,5 miljoen custom potjes gespeeld.

De bèta van Forge kwam afgelopen november beschikbaar en laat spelers hun eigen custom maps en regels samenstellen voor multiplayerpotjes. Er kunnen ook diverse elementen en in-game effecten geplaatst worden op bestaande maps en nieuwe modi gemaakt worden. Spelers kunnen daarbij gebruik maken van zo'n 7.000 verschillende objecten. Verder is het mogelijk om bots met kunstmatige intelligentie te scripten en krijgen spelers de beschikking over nieuwe tools op het gebied van audio en belichting.

Eerder liet 343 Industries al weten dat alle creaties uit de bèta van Forge meegenomen worden naar de in de toekomst uit te komen volledige release. 

Morgen begint het derde seizoen van Halo Infinite, genaamd Echoes Within. De maps Oasis, Cliffhanger en Chasm worden met de komst van dit seizoen toegevoegd. Ook moet het matchmakingsysteem verbeterd worden en worden 4v4 Arena Unlimited- en 12v12 BTB Unlimited-wedstrijden toegevoegd. Verder wordt er nieuwe content aan zes speellijsten toegevoegd, namelijk Bot Bootcamp, Fiesta, Quick Play, Team Slayer, Tactical Slayer en Big Team Battle.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Precies 16 maanden te laat. Wat een grap.

0
test

@DenZon Hoeveel van die miljoen creaties heb jij gemaakt?

0

Aanbevolen voor jou