Forge- en co-op-modus Halo Infinite verschijnen niet voor mei 2022

Forge- en co-op-modus Halo Infinite verschijnen niet voor mei 2022

De Forge- en co-op-modus voor Halo Infinite verschijnen niet voor mei 2022.

Dat meldt 343 Industries in een interview met Eurogamer. Wegens het uitstel van seizoen 2 van de game naar mei 2022 zijn ook de langverwachte modi opgeschoven naar later dat jaar.

"Toen we het hadden over co-op en Forge, zei ik dat het doel was om co-op in seizoen 2 en Forge in seizoen 3 uit te brengen, zegt head of creative Joseph Staten. 

"Ja, we verlengen seizoen 1. Dus het doel blijft nog steeds om co-op in seizoen 2 uit te brengen, en forge in seizoen 3. We kunnen geen harde datum noemen, want zoals we zien bij de multiplayerbèta kan het zijn dat sommige dingen voorgaan."

Daarmee doelt Staten op het progressiesysteem van de battle pass, dat door veel spelers als traag werd ervaren . Deze werd kondigde de studio aan progressie te versnellen door nieuwe uitdagingen toe te voegen, een aantal wekelijkse uitdagingen te verwijderen en aan te schaffen boosters aan te passen.

De free-to-play multiplayermodus van Halo Infinite werd eerder deze week uitbracht als bèta, met een volledige release op 8 december. Dan verschijnt ook de campagne van de game voor Xbox en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laat ze lekker hun tijd nemen bij 343. De eerste (goede) stap is gezet met de Multiplayer. En als de single player net zo tof wordt, dan gaat het weer helemaal goed komen met Halo. Wat is de Beta heerlijk gepolijst zeg. Zo hoort een game te lanceren. Het enige negatieve van de Beta is het progressie systeem, en daar hebben ze nu al de eerste aanpassingen in gemaakt. Dit in 4 dagen na de lancering van de Beta!

0

@Ocat yeah goede support daar hebben ze wel van geleerd uit het verleden bij xbox. Zou het nu dan echt de nieuwe golden age zijn van xbox.

0
test

@Ocat 4 dagen? maak daar 5 maanden van want in de eerste first flight van juni dit jaar viel men al massaal over het progressie systeem, en in de 2de sessie.. en nu men er in de open beta ook gigantisch over klaagt is het ineens een magische fix en krijg je een gratis texture voor op je helmpie

0

@ali3n8tor Ah kijk, de glas halfleeg gamer. Het is top dat ze het, nu het echt groots verspreid is meteen aanpassen. Zo een first flight is natuurlijk maar een klein percentage.

0

Aanbevolen voor jou