Op TeamXBox is een flinke lijst verschenen van welke spellen er allemaal op de Xbox gaan verschijnen. Tevens wist GameSpot ook nog wat informatie uit de Microsoft woordvoerder te persen. Een paar titels op een rij:

Rallisport Challenge (exclusive) Digital Illusions heeft een nieuwe exclusieve Xbox titel aangekondigd met als naam Rallisport Challenge. Het spel bevat meer als 25 verschillende auto's van onder andere Audi, Citroen, Lancia, Ford en Subaru waarmee de speler een groot aantal verschillende spelmogelijkheden kan doen. Zo kan je onder andere meedoen rallycross, ice racing of een normale rally. SWAT: Global Strike Team

SWAT: GST is volgens Sierra de ultieme combinatie tussen het tactische van SWAT 3 en de snelle actie van Sega's Virtua Cop. Het verhaal speelt zich af in 2020 en de speler moet landen en organisaties helpen met het bereiken van verschillende doelen.

Naast een release op de Xbox komt het spel ook uit op een nog niet genoemde console.

Tom Clancy's Ghost Recon (exclusive) Ubi Soft heeft laten weten dat Tom Clancy's Ghost Recon een XBox only title is geworden. Nu kan dit ook inhouden dat het spel alleen op de Xbox console verschijnt en niet op overige next-gen consolesysteem (zelfde constructie als bij Halo). Het is in ieder geval wel te hopen dat het spel op de PC gaat uitkomen want veel gamers zitten er met smart op te wachten Return to Castle Wolfenstein

TeamXBox weet te melden dat RTCW ook naar de Xbox gaat komen. Het spel gaat een port worden van de PC versie dus PC Gamers hoeven voor dit spel geen Xbox te kopen.

Brute Force

Een futoristische squadbased tactische shooter waarin je 4 unieke teamleden bestuurd. Door middel van samenwerking en het combineren van de unieke skills moet je het vijandige universum overleven. Eerst proberen met tactiek, als dat niet werkt met Brute Force.

Update Comanche Op VoodooExtreme is te lezen dat NovaLogic's Comanche ook op de Xbox gaat verschijnen. Het is niet bekend gemaakt of het een compleet nieuwe game gaat worden of een port van Comanche 4. Het spel moet eind 2002 uitkomen en bevat "large-scale online support", een term die volgend jaar uitgelegd gaat worden. Comanche 4 op de PCBedankt chrisvr2000, Mr. X Gamers, Jerhui en Liquid voor het melden.