Nieuws
First Class Trouble

First Class Trouble komt 2 november naar PlayStation-consoles

En is onderdeel van PlayStation Plus volgende maand

Geschreven door Michel Musters op
De multiplayergame First Class Trouble is vanaf 2 november verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4 en komt in november ook via PlayStation Plus beschikbaar.

Gisteren lekten de PlayStation Plus-games van november al uit, waarbij ook First Class Trouble werd genoemd. Gisteravond tijdens de State of Play-uitzending werd bevestigd dat de game inderdaad onderdeel uitmaakt van de PS Plus-line-up van november en dat het spel op 2 november op PlayStation-consoles beschikbaar is. First Class Trouble kwam eerder dit jaar al op Steam Early Access uit.

In First Class Trouble moeten spelers samenwerken om een ramp te voorkomen. Men sluit zich aan bij de menselijke Residents of de rebellerende Personoids. Het is de bedoeling dat spelers onderzoek plegen of de boel juist belazeren. Uiteindelijk moeten Residents het Central Artificial Intelligence Network (CAIN) van het luxueuze schip ISS Alithea uitzetten voordat de Personoids de controle over het schip overnemen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Team Ninja maakt game gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms Dit is gamen in het jaar 2042 volgens Xbox
1

Reacties op: First Class Trouble komt 2 november naar PlayStation-consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tad

    • 28 oktober 2021 11:41
    Altijd wel leuk, die The Ship, Barotrauma of Werewolf achtige spellen, het probleem is alleen dat je maar genoeg mensen moet hebben.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.