First Class Trouble komt 2 november naar PlayStation-consoles

First Class Trouble komt 2 november naar PlayStation-consoles

De multiplayergame First Class Trouble is vanaf 2 november verkrijgbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4 en komt in november ook via PlayStation Plus beschikbaar.

Gisteren lekten de PlayStation Plus-games van november al uit, waarbij ook First Class Trouble werd genoemd. Gisteravond tijdens de State of Play-uitzending werd bevestigd dat de game inderdaad onderdeel uitmaakt van de PS Plus-line-up van november en dat het spel op 2 november op PlayStation-consoles beschikbaar is. First Class Trouble kwam eerder dit jaar al op Steam Early Access uit.

In First Class Trouble moeten spelers samenwerken om een ramp te voorkomen. Men sluit zich aan bij de menselijke Residents of de rebellerende Personoids. Het is de bedoeling dat spelers onderzoek plegen of de boel juist belazeren. Uiteindelijk moeten Residents het Central Artificial Intelligence Network (CAIN) van het luxueuze schip ISS Alithea uitzetten voordat de Personoids de controle over het schip overnemen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Altijd wel leuk, die The Ship, Barotrauma of Werewolf achtige spellen, het probleem is alleen dat je maar genoeg mensen moet hebben.

0

Aanbevolen voor jou