Nieuws
Mario kart

Fire Hopping-techniek in Mario Kart 8 Deluxe niet meer effectief

Geen voordeel meer op rechte stukken asfalt

Geschreven door Jacco Peek op
YouTuber GameXplain heeft voorafgaand aan zijn Q&A-sessie over Mario Kart 8 Deluxe een video gemaakt over Fire Hopping in Mario Kart 8 Deluxe. De techniek lijkt in de nieuwe versie van de game op de Nintendo Switch minder effectief te zijn gemaakt.

Fire Hopping houdt in dat spelers op rechte stukken zich met behulp van de driftknop springend voortbewegen. Op de Wii U resulteerde dit in een significant hogere snelheid, maar volgens de analyse in de video is dit in de Switch-versie vele malen minder effectief.

In de time trial tegen een eigen ghost blijkt dat het op de Wii U eenvoudig is om met de techniek een snellere tijd neer te zetten, terwijl het op de Switch zelfs averechts lijkt te werken.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt op 28 april voor de Nintendo Switch. Eerder verscheen een vergelijking van de Wii U- en de Switch-versie en andere gameplay-details.

Bron: GameXplain

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Assassin's Creed-bedenker deelt meer over zijn nieuwe game Ancestors Het verhaal van de NES Classic Mini en waarom Nintendo dit succes niet heeft uitgebuit
0

Reacties op: Fire Hopping-techniek in Mario Kart 8 Deluxe niet meer effectief

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.