Fire Emblem Warriors' eerste dlc nu te spelen | Gamer.nl

Fire Emblem Warriors' eerste dlc nu te spelen | Gamer.nl

De eerste dlc voor Fire Emblem Warriors is nu beschikbaar voor 3DS en Switch. Deze voegt onder meer nieuwe personages, wapens, maps en outfits toe aan het spel.

Het Fates dlc-pakket voor Fire Emblem Warriors is gebaseerd op de 3DS-game Fire Emblem Fates en voegt drie nieuwe personages toe uit de voorganger uit de Fire Emblem-serie, Azura, Niles, en Oboro. Elk nieuw personage brengt een aantal speciale wapens en met zich mee.

De dlc voegt een aantal nieuwe history maps toe die zich focu en op de nieuwe personages. Zo is er Grief, voor Azura, Land of God voor Oboro en Reception voor Niles. Door de maps te spelen kunnen spelers verschillende exclusieve dlc-items ontgrendelen. Verder brengt de Fates-dlc een aantal nieuwe outfits voor Azura, Niles, en Oboro naar de game en is er een nieuw ‘Bond Charm’-item beschikbaar dat de personages sterker kan maken

De nieuwe dlc is nu beschikbaar voor 3DS en Switch en kost € 8,99. Volgend jaar komen er in februari en maart nog twee dlc-uitbreidingen uit, het Shadow Dragon- en Awakening-pakket.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou