Wells Fargo en THQ waren sinds begin november in gesprek over een dergelijke regeling. THQ kon het doorlopend krediet van de bank niet op tijd terug betalen, waarop Wells Fargo besloot tijdelijk geen aanvullende leningen meer te verstrekken. De bank heeft nu toegezegd dat het tot 15 januari geen maatregelen zal verbinden aan het feit dat THQ niet kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen. Ondertussen verstrekt het wel nieuwe leningen aan THQ.

In het persbericht bevestigt THQ nogmaals dat het in gesprek is met een mogelijke geldschieter. Details worden niet genoemd, maar de uitgever geeft aan dat een het "significante en materiële" waardevermindering voor aandeelhouders kan betekenen. CEO Brian Farrell zegt tot slot blij te zijn dat het een overeenstemming heeft bereikt met Wells Fargo, zodat het bedrijf zich kan richten op het uitbrengen van de games die het momenteel in ontwikkeling heeft.

In reactie op de aankondiging van THQ, is de waarde van een aandeel in het bedrijf gestegen tot 1,29 dollar, waar het de afgelopen week steeds rond de 1,15-1,20 dollar bleef.