Final Fantasy XIV krijgt volledige revisie, eind 2012 naar PS3 | Gamer.nl

Final Fantasy XIV krijgt volledige revisie, eind 2012 naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder besloot ontwikkelaar Square Enix de PlayStation 3-versie nog voor onbepaalde tijd uit te stellen, voornamelijk vanwege meerdere problemen bij de PC-release. Ook de betalingen voor de PC-versie werden toen opgeschort. Voor de revisie, versie 2.0 genoemd, moet wel maandelijks betaald worden. Het abonnementsmodel gaat reeds in voordat deze versie wordt geïntroduceerd. De planning van Square Enix is om eind november, begin december van dit jaar weer geld te gaan vragen voor het spel.

Wie een abonnement neemt, zal tot de release van v2.0 regelmatig updates voor het spel aangeboden krijgen, die het dichter naar de uiteindelijke versie moeten brengen. Omdat er echter weer betaald voor moet worden, zal iedere huidige speler zelf aan moeten geven of ze zo'n abonnement willen. De automatische vernieuwingsoptie is namelijk bij alle gebruikers uitgezet, omdat zij anders mogelijk tegen hun wil in gecrediteerd zouden worden. De nieuwe Final Fantasy XIV verschijnt met de introductie van de PS3-versie, in het vierde kwartaal van volgend jaar. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou