Final Fantasy 7: The First Soldier gaat begin volgend jaar offline

Final Fantasy 7: The First Soldier gaat begin volgend jaar offline

De battle royale-game Final Fantasy 7: The First Soldier gaat op 11 januari 2023 offline.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. Aangezien het om een free-to-play online game gaat, is het spel vanaf dat moment niet meer speelbaar. Mensen kunnen vanaf nu geen Shinra Credits meer kopen in de in-game winkel, maar mensen kunnen hun verdiende credits nog wel gebruiken tot de service eindigt.

Het bedrijf laat weten dat het niet is gelukt om de gewenste ervaring te leveren. "We hebben daarom de extreem moeilijke beslissing gemaakt om de service voor The First Soldier te beëindigen." Hoewel fans de gameplay van het spel over het algemeen konden waarderen, waren er vooral veel klachten over de prestaties van het spel op minder krachtige smartphones.

Final Fantasy 7: The First Soldier kwam op 17 november 2021 uit op iOS en Android. De battle royale-game speelt zich dertig jaar voor de gebeurtenissen in Final Fantasy 7 af in Midgar. De speler is een soldaat die moet vechten voor zijn leven. 75 'kandidaten' voor Shinra's elite Soldier-unit moeten vechten voor een plekje.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De game heeft het niet eens volgehouden tot de release van Final Fantasy VII Rebirth, en nog geen twee jaar in totaal. Man man man wat een drama is Square-Enix als het gaat om mobile games. Het helpt ook niet dat het moet opnemen tegen Fortnite binnen het Battle Royal genre, en dat het alleen op smartphones is uitgekomen. Als er een Playstation of PC versie was uitgekomen had ik het nog wel willen proberen. Een cashgrab om mee te liften op de hype van battle royals, meer niet.

0
test

Jammer. Dit was verreweg de beste battle royale game in de Final Fantasy serie aller tijden.

0

Aanbevolen voor jou