Final Fantasy 16 komt na PS5-release mogelijk naar pc

Final Fantasy 16 komt na PS5-release mogelijk naar pc

Na de release van de PlayStation 5-versie van Final Fantasy 16 zou de game wel eens naar pc kunnen komen.

Dat blijkt uit een advertentie op het Braziliaanse YouTube-kanaal. Hierin zijn beelden van games als Deathloop en Ghostwire: Tokyo te zien, maar ook Final Fantasy 16. In kleine letters onderin de video staat dat Final Fantasy 16 voor een gelimiteerde tijd exclusief is voor PlayStation 5.

De meest logische conclusie is dat het spel na de release van de PS5-versie ook naar pc komt. Er is daarnaast ook een kleine kans dat Square Enix de nieuwe Final Fantasy-game, na een tijdelijk exclusieve periode, ook naar andere consoles brengt. Hier is echter niets officieel over bekendgemaakt.

Final Fantasy 16 werd vorig jaar tijdens een PlayStation 5-livestream onthuld. Het spel heeft een ietwat traditioneel ogende Middeleeuwse setting, ten opzichte van de futuristische fantasiesettings uit de meest recente delen. Het is nog niet bekend wanneer Final Fantasy 16 precies verschijnt.

Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat het niet zo dat deze maar 2 Jaar ex was voor ps5 en dat ie daarna gewoon naar andere consoles kwam. This is hardly the most surprising possibility, as rumors have been circulating for weeks suggesting that Final Fantasy 16 will merely be a timed console exclusive. These have actually gained some traction with the debut of FF16’s announcement trailer, thanks to a key line that appears at the bottom of the screen at the very end: “Not available on other platforms for a limited time after release on PS5.”

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor eigenlijk Wel noem 1 game waar ze zeiden dit is een jaar of 2 jaar ex voor console blabla, ik ken geen 1 game ken wel games die volledig ex zijn benoemd. En dit artikel zegt dat de game ps5 ex blijft maar dat is al ontkracht daarna want het is timed voor 2 jaar.

0
test

Ik vind dat ze beter hun aandacht hadden verlegd om FFVII part 2 te maken. Een pc port van part 1 zou ik ook graag herspelen in 4K 60fps. Als die zou komen natuurlijk.

0
test

@do365nic ff7 part komt wel en een pc port van part 1 komt wel maar na het 1 jaar exclusieftijd is verlopen denk dat het in april of zo is.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou