Final Fantasy 13, Nuclear Throne en meer games naar Game Pass

Final Fantasy 13, Nuclear Throne en meer games naar Game Pass

Microsoft heeft games die in de eerste helft van september op Xbox Game Pass verschijnen bekendgemaakt, waaronder Final Fantasy 13 en Nuclear Throne.

Vanaf 2 september staat de Japanse rpg Final Fantasy 13 op Game Pass voor console en pc, waarin spelers met Lightning en haar vrienden reizen door luchtstad Cocoon en de mysterieuze wereld genaamd Pulse. 

Het door de Nederlandse studio Vlambeer ontwikkelde Nuclear Throne komt op 9 september op Game Pass voor console en pc te staan. In de game moeten spelers in willekeurig gegenereerde post-apocalyptische wereld gemuteerde vijanden afmaken met een keur aan wapens.

Andere games die in de eerste helft van september op Xbox Game Pass verschijnen, zin Craftopia (2 september op console, pc en cloud), Signs of the Sojourner (2 september op console, pc en cloud), Surgeon Simulator 2 (2 september op console, pc en cloud), Crown Trick (7 september op console en pc), Breathedge (9 september op console, pc en cloud) en The Artful Escape (9 september op console en pc).

Op 13 september verdwijnt Red Dead Redemption van Game Pass voor console en cloud, gevolgd door de volgende games op 15 september: Company of Heroes 2 (pc), Disgaea 4 (pc), Forza Motorsort 7 (console, pc en cloud), Hotshot Racing (console en cloud), The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (console, pc en cloud) en Thronebreaker: The Witcher Tales (console en cloud).

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Stond Red Dead Redemption op gamepass..?

0

@Neue niet de hoofdgame, alleen online..

0
test

@Neue Als ik het me nog goed herinner stond ie er al een keer helemaal op en nu alleen de online game.

0

@hulstpower RDR2 stond op gamepass van April/Mei 2020 tot September 2020 volgens mij.

0
test

Ik ben 1 van de weinigen maar Final Fantasy XIII is toch echt wel mijn guilty pleasure. Ik vond het een heerlijke game.

0

Aanbevolen voor jou