Fils-Aime: 'De twee grote knelpunten van de 3DS zijn verholpen' | Gamer.nl

Fils-Aime: 'De twee grote knelpunten van de 3DS zijn verholpen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Bij de lancering hadden we een fantastische eerste dag en een hele sterke eerste week. Klanten waren tevreden en blij met de mogelijkheden van het apparaat. Toen we echter gingen praten met de consumenten die wel geïntere eerd waren in de 3DS, maar nog niet tot een aanschaf over waren gegaan, kwamen zij met twee redenen aanzetten: de 3DS had een grote Nintendo-titel nodig en de connectiviteit met het internet moest eerst operationeel zijn."

Volgens Fils-Aime zouden de twee knelpunten inmiddels verholpen zijn. "We komen met Ocarina of Time 3D, en Star Fox, Kid Icarus, twee Mario-titels en zelfs een Luigi-titel zullen nog volgen. [...] De eerste netwerk-updates zijn geweest en de eShop is nu in gebruik. Ook komt er een 3D-filmservice deze zomer." Volgens Fils-Aime ligt de oorzaak van de late toevoeging van aanvullende connectiviteit met het internet overigens niet bij de te vroege lancering van de 3DS.  "We dachten enkel dat het gat tu en de lancering en de eerste netwerk-update kleiner zou zijn."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou