Filmversie van Sonic the Hedgehog gelekt

Filmversie van Sonic the Hedgehog gelekt

Er is een stijlgids en een digitale afbeelding gelekt die het uiterlijk van de filmversie van Sonic the Hedgehog onthullen. De film verschijnt in november dit jaar in de bioscoop.

Een aantal afbeeldingen onthullen hoe Sonic the Hedgehog er vermoedelijk uit gaat zien in de live-action-film die eind dit jaar moet verschijnen. Het marketingbedrijf Hamagami/Carroll plaatste de promotiebeelden, waarop het ontwerp en de stijlgids van het personage te zien is, op hun website en al snel hierna werden deze weer verwijderd.

Niet veel later verscheen op de website van TSSZ News een afbeelding van het volledige lichaam van de filmversie Sonic the Hedgehog. Het uiterlijk van het personage komt overeen met de eerder gelekte afbeeldingen en laat zien dat Sonic kleinere ogen heeft dan normaal, rode Nike-schoenen draagt en dat de witte handschoenen onderdeel zijn geworden van zijn vacht.

Op Twitter werden de gelekte afbeeldingen geplaatst door Wario64. De reacties op de beelden waren vooral negatief en fans noemen het live-action-personage onder andere een "nachtmerrie" en een "1 april grap".

In december vorig jaar was het silhouet van de filmversie van Sonic the Hedgehog al te zien op een teaserfoto. Tim Miller, uitvoerend producent van de film onthulde toen dat Sonic een vacht zou hebben en dat de ogen van het personage zouden afwijken van het origineel.

Al sinds 2016 waren er plannen om een live-action Sonic the Hedgehog-film te maken. Nadat er vervolgens lange tijd niks meer werd gehoord over dit project, werd in oktober 2017 bekendgemaakt dat Paramount Pictures de productie van de film overnam. Sonic the Hedgehog komt op 8 november 2019 uit in de Verenigde Staten. In Nederland staat de film vooralsnog gepland op 30 januari 2020.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola laatste waarschuwing. :)

0
test

@coola mee eens... maar ben er nog verre van hyped over

0

@coola vind je? Het lijkt een beetje uit verhouding te zijn, ik vind het er echt belabberd uit zien

0

Ziet er niet zo heel tof uit maar wie weet verrast het..

0

Aanbevolen voor jou