Filmstudio van Brad Pitt gaat Dark Void-verfilming maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De verfilming van Dark Void moet een sci-fi actiefilm worden, waarbij de hoofdrol mogelijk vertolkt gaat worden door Brad Pitt zelf. "We zijn verheugd dat onze creatieve samenwerking met Plan B heeft geleid tot deze overeenkomst en we kijken uit naar toekomstige projecten van Capcom", aldus de topman van Reliance BIG Entertainment, Amit Khanna. Wanneer de Dark Void-verfilming in de bioscopen moet verschijnen is nog niet bekend.

Bermudadriehoek

De game verschijnt op 22 januari 2010 in de Europese winkels. Het verhaal uit de game draait om de piloot Will, die tijdens eenroutinemi ie neerstort in de Bermudadriehoek. Hierdoor komt hij in TheVoid terecht, een primitieve versie van de aarde waar aliens van planzijn de wereld te veroveren. Samen met enkele lotgenoten moet Will dealiens een halt toe zien te roepen door hun technologie tegen ze tegebruiken, waaronder een futuristische jetpack.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou