Jaja, er is weer nieuws omtrent Duke Nukem Forever. Bij 3D Realms heeft men namelijk besloten om alle screenshots (welke alweer dateerden van november 1999) en het E3 2001 filmpje van Duke Nukem Forever van de officiële website te verwijderen omdat deze niet meer representatief zijn voor de kwaliteit van het spel.

Duke Nukem Forever werd officieel in 1997 aangekondigd. Na de release van Unreal begin 1998 wisselde men van de Quake 2 engine naar de Unreal engine welke men in de loop der tijd geupdate heeft tot hetzelfe niveau als de Unreal enige in Unreal 2 en UT2003.

Opvallend is dat het verwijderen van de screenshots zo vlak naar de E3 gebeurd is. Zouden de mensen van 3D Realms toevallig Half-Life 2 hebben mogen aanschouwen en tot de conclusie gekomen zijn dat de Source engine, met de hoge graad van destructie, uitermate geschikt is voor een spel als Duke Nukem Forever. Of is het misschien zelfs al zover dat men bij 3D Realms al jaren bezig is met de Source engine?Hopelijk krijgen we binnenkort toch echt uitsluitsel omtrent deze game welke inmiddels zo lang in ontwikkeling is en zo veel gedaanteverwisselingen heeft ondergaan dat je je zowat afvraagt of er überhaupt wel een release aan zit te komen. Reeds vier jaar geleden maakten we al grappen over het veelvuldige uitstel van deze titel. Onvoorstelbaar.