The Sims 2, de sequel van de kaskraker The Sims laat zich van haar beste kant zien in een nieuw filmpje. Het filmpje, dat maar 45 seconden duurt, werd onlangs door Electronic Arts naar buiten gebracht om de geïnteresseerden lekker te maken en eventueel wat potentiële klanten te trekken.

The Sims 2 zal het hele concept van The Sims naar het volgende level nemen. Zo zul je een persoontje gedurende een leven kunnen besturen en heeft elke keus die je maakt invloed op de rest van je bestaan. Door middel van de nieuwe feature DNA zal dit ook doorschijnen in je nageslacht. Bepaalde features zijn dan ook het zogenaamde "Life Score" systeem waarin wordt bijgehouden hoe je in het leven staat.

Zoals meestal te verwachten valt bij een sequel zijn de grafische aspecten ook verbeterd. Zo is het mogelijk om je eigen Sim tot in de details te customizen wat veel ruimte voor creativiteit open laat. Klinkt dit alles je goed in de oren, of wil je gewoon kijken wat er allemaal met The Sims 2 aan de hand is, dan kun je het 5.2 MB wegende filmpje hier downloaden.