Filmfan met succes gelanceerd | Gamer.nl

Filmfan met succes gelanceerd | Gamer.nl

Nederland is een filmwebsite rijker. Op Filmfan.nl kunnen liefhebbers van films en series op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de wereld van films en series.

De zusterwebsite van Gamer.nl loopt storm sinds deze vorige week online verscheen. Aan de vele reacties is af te lezen dat Nederland behoefte heeft aan een website met een fri e kijk op films en series. In de eerste week presteerde Filmfan boven verwachtingen.

Naast de nieuwste filmtrailers kunnen bezoekers bijvoorbeeld al beelden zien van Ben Affleck in zijn nieuwe Batman-outfit voor het aankomende Batman v Superman: Dawn of Justice, of een review lezen van de onlangs in de bioscoop verschenen sci-fi film Ex Machina.

Filmliefhebbers wachten al een tijdje op de release van de film Mad Max, die op 14 mei in de bioscoop verschijnt. In een Filmfan-artikel kunnen fans van de film zich verdiepen in achtergronden van de oude Mad Max films en zich vast klaarmaken voor de nieuwe versie.

Twee weken vond de Star Wars Celebration in Anaheim plaats. Filmfan biedt een uitgebreide fotoreportage van deze beurs, waar Star Wars-fanaten van over de hele wereld zich verzamelden en waar natuurlijk ook de laatste teaser van Star Wars: Episode VII – The Force Awakens voor het eerst werd laten zien.

Ga naar Filmfan.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou