Fifa 2003 mogelijk vervroegd in de winkel | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het komt niet vaak voor dat developers eerder met hun game aan komen zetten dan oorspronkelijk gepland was. Het is vaak jusit het omgekeerde, keer op keer worden releasedata verder naar achteren verschoven, om de laatste hand aan de game te leggen. EA Sports komt dan ook met een opmerkelijke aktie.

Gepland was dat diens nieuwste footie 1 november in de winkel zou komen te liggen. De game was echter al eerder af en is alvast naar de distributiecentra verscheept, wat ervoor zorgt dat het spel morgen al in de grote stores kan liggen. Ze vertelden me dat dit niet voor alle "gamestores" zo gaat zijn want sommige distrubutiecentra werken nu eenmaal sneller dan een ander of een filliaalhouder beslist soms op eigen houtje om een spel pas de volgende week in de rekken te leggen

We hebben ook even kort contact gehad met de "gamestore" Virgin in Bru el en daar wisten ze me te vertellen dat ze FIFA 2003 al in stock liggen hebben.

Fans kunnen zich dus voor gaan bereiden op een flink weekendje Fifa'en. Mensen die nog niet overtuigd zijn of de game de 50 €uro waard is kunnen onze review afwachten of de demo uitproberen. Meer informatie vind je op FifaBenelux.

Met dank aan Markieee voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou