Fifa 16-community meent 'handicapping' te hebben ontdekt | Gamer.nl

Fifa 16-community meent 'handicapping' te hebben ontdekt | Gamer.nl

De Fifa 16-community denkt 'handicapping' te hebben ontdekt in de Ultimate Team-modus. Dat blijkt uit een video van speler RighteousOnix.

Bezoekers van de Fifa subReddit geloven te hebben uitgezocht hoe de Ultimate Team-mode in Fifa 16 precies werkt. Ze veronderstellen dat hooggewaardeerde teams in de game minder goed spelen en laag gewaardeerde teams beter spelen. Dit fenomeen staat binnen de community bekend als 'handicapping'.

Het probleem bij de glitch zou hem in de chemistry-toepa ing zitten. De chemistry in een team zorgt ervoor dat de spelers beter presteren. Door in een team veel spelers te gebruiken uit hetzelfde land of dezelfde competitie ontstaat er een betere chemistry.

Volgens spelers van Ultimate Team heeft chemistry bij de duurdere kaarten voor sterspelers of in vorm spelers niet of nauwelijks invloed. Dit terwijl spelers soms een hoop in-game geld of echt geld op tafel leggen voor sterspelerskaarten. Sommige spelers geloven dat de speciale kaarten in bepaalde gevallen zelfs slechter zijn dan de normale kaarten.

In onderstaande video wordt de glitch verder uitgelegd. Uitgever Electronic Arts heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou