FIFA 10 Ultimate Team-uitbreiding verschijnt in februari | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Ultimate Team-modus kunnen voetbalspelers uit verschillende teams verdiend en verzameld worden om zo een uniek team van sterspelers op het veld te zetten. Dit team kan vervolgens onder andere gebruikt worden om onlinetoernooien mee af te werken. Ultimate Team werd voor het eerst geïntroduceerd in FIFA 09.

"FIFA 10 Ultimate Team voegt veel meer authenticiteit toe aan een uniek spel en zal regelmatig een update krijgen met nieuwe uitdagingen en content", aldus producent Paul Ho ack. Als de Ultimate Team-uitbreiding voor FIFA 10 gelanceerd wordt, zijn volgens Ho ack ruim 7000 spelers uit 27 competities beschikbaar om een team mee samen te stellen.

Ultimate Team voor FIFA 10 gaat 400 Microsoft-punten (ongeveer 4,80 euro) kosten op Xbox Live Marketplace, de prijs op het PlayStation Network zal rond de 4,99 euro liggen.

Verkoopsucces

Naast de aankondiging van de Ultimate Team-uitbreiding, maakte EA ook bekend dat FIFA 10 naar eigen schatting wereldwijd 4,5 miljoen keer over de toonbank is gegaan. De uitgever maakte al eerder bekend dat FIFA 10 de eerste week van release ruim 1,7 miljoen keer over de toonbank is gegaan in Europa alleen, waardoor het volgens EA de snelst verkopende sportgame ooit is.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou