Nieuws
Blizzard

Far Cry-producent leidt ontwikkeling nieuwe Blizzard-survivalgame

Naamloze game komt op nog onbekend moment naar pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Dan Hay, de voormalige producent van de Far Cry-games, staat nu aan het hoofd van de ontwikkeling van de nog naamloze survivalgame van Blizzard.

Dat liet Blizzard-directeur Mike Ybarra weten in een blogpost. Hay vertrok vorig jaar bij Ubisoft. Hij was tien jaar werkzaam bij het bedrijf en produceerde daar Far Cry 3, 4, 5, Blood Dragon, Primal en New Dawn.

Begin dit jaar kondigde Blizzard aan dat het aan een compleet nieuwe IP werkt binnen het survivalgenre. Men toonde toen ook artwork van de game die naar pc en consoles moet komen. "Een gigantisch rijk vol met mogelijkheden die verkend kunnen worden", zo beschreef het bedrijf het spel toen.

In de nieuwe blogpost schrijft Ybarra dat het team dat de game ontwikkelt dit jaar verdubbeld is qua werknemers. "We kijker en aar uit om het team nog meer te laten groeien in het nieuwe jaar!" Meer details over de game zijn er vooralsnog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus Essential-games van januari zijn uitgelekt Het jaar van Nintendo en de beste Switch-games van 2022 - Bonuslevel KERSTSPECIAL
0

Reacties op: Far Cry-producent leidt ontwikkeling nieuwe Blizzard-survivalgame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.