Een figuur onder die onder de naam 'piranha' door het leven gaat en tevens community manager van UbiSoft is, heeft op de officiële forums van Far Cry aangekondigd dat de 'Boat' demo van Far Cry niet meer zal verschijnen. Bij het bericht dat Far Cry haar goldstatus had bereikt werd deze demo aangekondigd en een paar dagen geleden nog werd de demo, die geplanned stond voor 15 maart, voor onbepaalde tijd uitgesteld. Nu hebben we, na twee flinke demo's, eigenlijk niets te klagen, maar het is toch jammer dat we voor de release niet nog net dat kleine beetje meer van Far Cry mogen proeven.

Ben je na twee demo's nog steeds skeptisch over de kwaliteiten van het spel, dan komt er na de release nog wel een multiplayerdemo op de markt. Ook wil men erop wijzen dat het volledige spel vijf, in plaats van drie, moeilijkheidsgraden zal bevatten:We're sorry there has been so much confusion over the release of the "boat" and multiplayer demos. To clarify things :

- The "boat" demo has been cancelled and will not be released.

- There will be a multiplayer demo but it will be released soon after the release of the game.

- There will be five difficuly levels in the game, not three as in the demo.

We're only a few days away now from release. "Boat" is, personally, my favourite level and is well worth the wait.Far Cry verschijnt op 26 maart, volgende week vrijdag, zowel op CD-Rom als DVD. De echte disc-jockeys kiezen natuurlijk voor de CD-Rom editie, waarbij je tijdens de installatie minstens vijf keer de CD-lade open en dicht mag doen.