Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds verschijnt volgende week

Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds verschijnt volgende week

De Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds is uit de doeken gedaan. De dlc verschijnt op 6 december.

Afgelopen week liet Ubisoft al weten dat het bedrijf de uitbreiding gisteren zou onthullen, en dat is dan ook gebeurd. Lost Between Worlds draait wederom om hoofdpersonage Dani Rojas. Zij (of hij, afhankelijk van wat de speler heeft gekozen in de game) stuit op een buitenaards ruimteschip met een mysterieuze kunstmatige intelligentie. Dani wordt er op uitgestuurd om vijf kristallen te vinden om het schip te repareren.

Elk kristal zit verstopt in een scheur in de realiteit. Dit levert een aantal unieke surrealistische locaties op, zoals in de eerste beelden valt te zien. Elk gebied heeft meerdere routes en puzzels. Daarnaast moeten spelers wisselen tussen rode en blauwe ammunitie om de bijbehorende vijanden te doden.

Lost Between Worlds gaat 19,99 euro kosten en komt zoals gezegd op 6 december uit. Op die dag komt ook de Game of the Year-editie van de game uit, waarin de seizoenspas en deze uitbreiding ook zit. Nu is er al een gratis update voor Far Cry 6 beschikbaar, met daarin een New Game Plus-optie. Op alle systemen waarop de game is uitgekomen kan daarnaast ook een gratis testversie van de game worden uitgeprobeerd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

cool dit ziet er uit zoals ik me vroeger voorstelde hoe bugs in games er uit zouden zien. Tof ook om te zien hoe ze eigenlijk een compleet ander spel hebben gemaakt.

0
test

Simpel en leeg sci-fi shootertje uitpoepen dat niets met de franchise te maken heeft, Far Cry stickertje erop, 20 euro vragen en cashen maar. Go Ubisoft.

0
test

@Agent 4125 Deze azijnopmerking maakte je waarschijnlijk ook vlak voordat Far Cry Blood Dragon uitkwam om vervolgens na release schuimbekkend met schaamte te zitten gamen. Go Ubisoft

0
test

@StormFox Far Cry 3: Blood Dragon sloeg destijds inderdaad ook nergens op, stond ook compleet los van Far Cry 3. Typerend voor Ubisoft dat ze hetzelfde trucje nu weer toepassen. Goed dat je mijn punt hiermee extra bevestigd, bedankt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou