Fans speculeren over onderwatermap voor Overwatch 2

Fans speculeren over onderwatermap voor Overwatch 2

Er zou in de toekomst wel eens een nieuwe map naar Overwatch 2 kunnen komen die zich onderwater afspeelt.

Hoewel dit nog niet officieel bevestigd dat er een onderwatermap naar Overwatch 2 komt, zou het niet voor het eerst zijn dat Blizzard naar maps of nieuwe heroes heeft gehint. Fans vermoeden dan ook dat het bedrijf al geruime tijd hints dropt voor een nieuwe map die zich onderwater afspeelt. 

Twitteraar OverwatchNaeri heeft hints verzameld die daar op wijzen. Vroege concept art van Overwatch bevatte bijvoorbeeld een onderwatermap genaamd Galapagos. Daarbij wordt er in Overwatch 2 meerdere malen naar 'Atlantic Arcology' gerefereerd als locatie, een plek die in de Atlantische Oceaan gesitueerd zou zijn. Ook werd er vorig jaar een afbeelding van Wrecking Ball onderwater onthuld.

Gamer.nl gaf een 7 aan het pas uitgekomen free-to-play-vervolg: "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou