Fans maken Zelda-tegenhanger van Super Mario Maker | Gamer.nl

Fans maken Zelda-tegenhanger van Super Mario Maker | Gamer.nl

Een klein team van Zelda-fans werkt aan de titel Legend Maker, waarmee spelers eigen levels kunnen maken die doen denken aan The Legend of Zelda: A Link to the Past. Vorige week werd een nieuwe demo beschikbaar gesteld via Kickstarter.

In Legend Maker kunnen spelers net als in Super Mario Maker levels maken, delen en spelen. De Legend of Zelda-serie vormt de basis voor Legend Maker. De wereld kan duizend maal groter zijn dan die in The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Op de Kickstarter-pagina zijn screenshots, video's en voorbeelden van de soundtrack geplaatst. Op het moment van schrijven heeft het team bijna 5.000 dollar opgehaald van de benodigde 40.000 dollar. De campagne eindigt op 13 juni. Als het project succesvol wordt gefinancierd, wordt Legend Maker naar verwachting in oktober 2017 uitgebracht.

Vorige week werd een nieuwe versie van de demo beschikbaar gesteld met een groot aantal verbeteringen. De demo is gratis te downloaden via deze link.

Legend Maker begon eerst als een directe fangame en had de naam. Om legale actie van Nintendo te vermijden zijn Link, objecten en vijanden die direct uit Zelda komen uit de game verwijderd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou