Fan vraagt tijdens Duitse spelshow waar Grand Theft Auto 6 blijft

Fan vraagt tijdens Duitse spelshow waar Grand Theft Auto 6 blijft

Een persoon besloot tijdens een Duitse spelshow op het podium te lopen om te vragen waar Grand Theft Auto 6 blijft.

De persoon in kwestie ging het podium op van de spelshow Schlag Den Star, terwijl presentator Elton met een deelnemer aan het praten was. Vervolgens vroeg de GTA-fan "waar GTA 6 toch blijft".

Hoewel de kandidaat schrok van de plotselinge aanwezigheid van de fan, bleef presentator Elton er rustig onder. Hij grapte dat hij GTA 6 nog niet nodig had, want "ik heb vijf nog niet eens uitgespeeld". Vervolgens kwam de beveiliging de fan van het podium halen.

De random gebeurtenis valt op, aangezien Schlag Den Star een grote show is in Duitsland. Daarbij heeft presentator Elton stemmen ingesproken in Duitse versies van games, zoals in Halo 3. Elton is de artiestennaam van Alexander Duszat.

Het vorige deel in de reeks, Grand Theft Auto 5, verscheen in 2013. Sindsdien is het spel overgezet naar diverse systemen en komt het later dit jaar ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Grand Theft Auto 6 is nog niet officieel aangekondigd. Wel gaan er geruchten over remasters van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als je 5 na al die tijd niet hebt uitgespeeld is er toch iets mis.

0
test

@RIOdeMIO waarschijnlijk heeft tie een leven

0

@-JK- wanneer je 5 uur per jaar speelt kun je zelfs GTA hebben uitgespeeld.

0
test

@-JK- Hahaha wauw wat een loser ben jij. Ik werk 40u pw 3x een avond fitte en nog tijd voor te gamen tussendoor kan prima :) Maar goed als je een 8 jaar oude game hebt gespeeld (die maandelijks nog steeds in de top 5 meest verkochte games staat) heb je ja geen leven

0
test

@RIOdeMIO Ben er nog niet eens aan begonnen, zoveel andere leuke games nog te spelen.

0
test

Dat zijn nog eens kamervragen.

0
test

@TommyVercetti Het zou toch hilarisch zijn als een Kamerlid dat hier ineens zou doen, bijvoorbeeld bij de regeling van werkzaamheden: 'Mevrouw de voorzitter, wij vragen ons af waar Grand Theft Auto 6 toch blijft en willen hierover een debat met de minister-president.'

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou