Fan brengt remake uit van eerste Rayman-game

Fan brengt remake uit van eerste Rayman-game

Een Finse fan van Rayman heeft de allereerste game uit de platformfranchise van een remake voorzien.

De remake van het uit 1995 komende spel heet Rayman Redemption en kan nu gratis gedownload worden. De Finse gamer Ryemanni heeft niet alleen de graphics opgeschoond, maar ook allerlei nieuwe content in de game gestopt, waaronder nieuwe levels, moves en minigames.

Rayman verscheen in 1995 op Atari Jaguar en kwam daarna ook uit op PlayStation, Sega Saturn en pc. Het spel staat bekend om de kleurrijke graphics en swingende muziek, maar ook de pittige moeilijkheidsgraad. De franchise kreeg meerdere vervolgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit wel vet gedaan, maar is dit niet vragen om problemen bij de ontwikkelaars?

0
test

@MoodyBanter Yep, een complete originele fangame kan ik me nog wel bij voorstellen dat ze dat door de vingers zien, maar een remake waarbij de originele content ook nog eens gebruikt is....... Hij heeft mazzel als ze er niet achter aan gaan. Zeker dus omdat Rayman nog steeds gewoon actief gebruikt wordt door de publisher.

0
test

@SuperDre Ligt eraan, SEGA support vaak dit soort dingen en daaruit is Sonic Mania uit voort gekomen en door hun open armen beleid is zo ook Streets of Rage 4, The Dragon's Trap en Monsterboy uit ontstaan. 20 jaar terug was Ubisoft ook erg open en mochten mensen vrij al hun materiaal gebruiken voor fanart en andere zaken. Dat is helaas op veel fronten wel verandert, maar wie weet hiermee.

0
test

Gauw downloaden dan, voordat het niet meer beschikbaar mag zijn.

0

Aanbevolen voor jou