Fallout Online aangekondigd, website gelanceerd | Gamer.nl

Fallout Online aangekondigd, website gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als spelers zich inschrijven voor de nieuwsbrief, worden ze ook ingeschreven voor informatie over de bèta procedure. Hierdoor hebben ze de primeur wanneer de aanmeldingen beginnen voor de open bèta. Aan de ontwikkeling van Fallout Online werkt Chris Taylor mee; hij was ook ontwerper bij de originele Fallout spellen.

Eerder vond er een rechtszaak tu en Bethesda en Interplay plaats. Bethesda klaagde Interplay aan wegens schending van een overeenkomst over de Fallout MMO en misbruik van het handelsmerk. Interplay heeft de zaak gewonnen en dat is waarschijnlijk ook de reden dat de eerste stappen naar Fallout Online zijn gezet. Het spel heeft tot dusver geen releasedatum, wel is bekend dat deze op de PC verschijnt.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou