Fallout 76 heeft nu rolstoelen als C.A.M.P.-decoratie

Fallout 76 heeft nu rolstoelen als C.A.M.P.-decoratie

Bethesda heeft in Fallout 76 een rolstoel toegevoegd als decoratie voor in het C.A.M.P. nadat iemand met een lichamelijke beperking daar om vroeg.

Gamer Kelly vroeg op Reddit aan de ontwikkelaar of het mogelijk was om een rolstoel in Fallout 76 te krijgen, aangezien zij in het echte leven ook in een rolstoel zit.

Ze benadrukte daarbij dat ze niet bedoelt dat ze in de game zich daadwerkelijk wil voortbewegen met een rolstoel, maar dat ze het als decoratie in haar C.A.M.P. zou willen gebruiken. "Ik denk dat een hoop andere mensen dat ook fijn zouden vinden, ook wanneer ze bijvoorbeeld een ziekenhuis creëren."

Een paar maanden na het plaatsen van het bericht is de mogelijkheid om een rolstoel als decoratie te plaatsen aan de game toegevoegd. "Dank jullie wel en excuseer mijn tranen", aldus een emotionele Leunen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Attent van ze. Ik zou tegen alle fans van Fallout zeggen: probeer deze (nog) eens, de game is flink ge-update en (nu) zeker de moeite waard. Bovendien is ie voor weinig te koop.

0
test

Zeer waardevolle toevoeging. Edit, na het lezen van de rest van het artikel neem ik terug wat ik zei, leuk dat ze naar de community luisteren.

0

Aanbevolen voor jou