Hoogtepunten: Fall Guys: Ultimate Knockout wordt vanaf 21 juni free-to-play

Hoogtepunten: Fall Guys: Ultimate Knockout wordt vanaf 21 juni free-to-play

Fall Guys: Ultimate Knockout wordt vanaf 21 juni free-to-play, zo heeft Mediatonic aangekondigd.

Op die dag komt de game ook uit op Nintendo Switch, Xbox Series X en S, Xbox One en PlayStation 5, alsmede de Epic Games Store. De game wordt dan tevens van Steam afgehaald, al kunnen mensen die het spel daar hebben gekocht het via Steam blijven spelen. Epic Games kocht in 2021 het moederbedrijf van ontwikkelaar Mediatonic op.

Met de komst van een free-to-play-model wordt opnieuw een eerste seizoen ingeluid op 21 juni, genaamd Free For All. Hierin moeten allerlei nieuwe uitdagingen en beloningen zitten.

Spelers kunnen vanaf dat moment ook een premium battle pass kopen, ook aan te schaffen met een nieuwe in-game munteenheid genaamd Show-Bucks. Daarnaast is er ook een gratis battle pass beschikbaar. Mensen die de game al hebben gekocht ontvangen een Legacy Pack met diverse cosmetische items en een premium battle pass voor het eerste seizoen.

Vanaf 21 juni is cross-play en cross-progressie ook beschikbaar op alle platforms. Tot slot werd aangekondigd dat er een nieuwe modus voor Fall Guys in ontwikkeling is waarin spelers hun eigen rondes kunnen creëren. Het is nog niet bekend wanneer deze modus moet verschijnen.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. Het spel is al geruime tijd speelbaar op pc en PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Eindelijk ik wacht al lang om deze met me familie op de switch te spelen

0

Aanbevolen voor jou