Nieuws
Fall Guys

Fall Guys-ontwikkelaar belooft meer te doen tegen valsspelers

Sluw trucje gevonden

Geschreven door Erik Nusselder op
De ontwikkelaar van Fall Guys belooft meer te doen tegen valsspelers. Vooral op pc klagen veel spelers over hacks en cheats.

"Het tegengaan van cheaters is een prioriteit voor ons", meldt ontwikkelaar Mediatonic via het officiële Twitter-account van de game. Binnenkort worden valsspelers daarom anders aangepakt. "Op dit moment kan een valsspeler de huidige aflevering afmaken nadat hij of zij is ontdekt. Binnenkort gaan we sneller actie ondernemen." De ontwikkelaar benadrukt dat valsspelers automatisch worden gevonden en dat spelers ze niet handmatig hoeven te rapporteren.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar een sluwe truc ontdekt die verbannen valsspelers gebruikten om steeds weer terug in het spel te komen. Ze deelden de game op Steam met zichzelf via de familie-instellingen en maakten steeds nieuwe accounts aan om de game mee te spelen. "We hebben die functie helaas uit moeten schakelen, maar dat zou enorm moeten helpen tegen valsspelers."

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: Wouter en Lucas gaan verder met Yakuza 6 Ontwikkeling Skullgirls gaat door zonder beschuldigd studiohoofd
1

Reacties op: Fall Guys-ontwikkelaar belooft meer te doen tegen valsspelers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Joooooop

    • 26 augustus 2020 23:23
    Toch bijzonder dat er altijd weer van die kleuters bij zijn he.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.