Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered bestaat echt, nu verkrijgbaar | Gamer.nl

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered bestaat echt, nu verkrijgbaar | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De game verscheen eerder al op Amazon, met een releasedatum van 29 januari. Eerder was wel een teaser geplaatst door middel van een website met wat woorden in ijs gekerfd, waaronder de slogan 'Guilt is a chilling feeling'. Hier stond ook een teller op van zeven dagen. Die teller is gisteren afgelopen en de game is nu al beschikbaar.

Quantic Dream was betrokken bij het proces, gezien dit de maker is van de oorspronkelijke game, zoals te lezen is bij de veelgestelde vragen op de website van het spel. Eerder ging het gerucht dat Quantic de game naar PlayStation 4 zou brengen, maar hier zijn (nog) geen plannen voor.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou