Vanaf juni wordt het het realityprogramma over voetbal genaamd Every Street United uitgezonden via Xbox Live, gelijktijdig met het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Daarnaast werkt Microsoft samen met het Engelse Channel 4 aan een thrillerserie genaamd Humans, die zich richt op menselijk ogende robots. De serie is gebaseerd op het Zweedse Real Humans en moet in 2015 zowel op Channel 4 als via Xbox Live uitgezonden worden.

Microsoft zou in totaal meer dan twaalf producties hebben draaien, waaronder een sketch show met Sarah Silverman en Michael Cera's comedygroup Jash. Ook werkt het bedrijf aan een stop-motion tekenfilmshow van comedian Seth Green's bedrijf Stoopid Buddy Stoodios.

Het bedrijf kondigde eerder al diverse programma's aan. Zo wordt er een documentaire gemaakt over de game E.T., waarvan volgens geruchten na tegenvallende verkoop in de woestijn miljoenen exemplaren zouden zijn begraven. Ook werkt Microsoft aan een documentairereeks over rapper NAS en is Steven Spielberg betrokken bij een live-action serie over Halo. Ook zou het bedrijf interesse hebben in het terugbrengen van superheldenserie Heroes.