Evolve krijgt op dag van lancering patch van 3 gb | Gamer.nl

Evolve krijgt op dag van lancering patch van 3 gb | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Turtle Rock schrijft dat de patch per platform verschilt in grootte, maar dat deze gemiddeld 3 gb is. Spelers moeten de patch downloaden om Evolve online te kunnen spelen. Naast verbeterde laadtijden en matchmaking zorgt de patch voor verbeterde netwerkverbinding en verbindingsmogelijkheid met de Hunter's Quest-app van Evolve.

Verder heeft Turtle Rock enkele kleine aanpa ingen gedaan aan de balans van zowel de monsters als de Hunters. Daarnaast verhelpt de patch enkele bugs en past ook enkele vrij te spelen skins aan voor de Hunters en de monsters.

Evolve komt morgen uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou