De verkoop van de nieuwe uitbreiding op de populaire MMORPG begint op de nacht van 6 op 7 december. Bezoekers van het evenement kunnen echter in de avond van 6 december een show bijwonen waar onder andere een wedstrijd voor de best verkleedde World of Warcraft-fan wordt gehouden. Daarnaast zullen een aantal winkels verspreid door het land om middernacht hun deuren openen om de uitbreiding te verkopen.

Verzameleditie

Tijdens de evenementen zullen zowel de standaardeditie als de verzameleditie te koop zijn. In laatstgenoemde zit onder andere een dvd met informatie over de ontwikkeling van de game, een soundtrack van Cataclysm, een boekwerk van 176 pagina's met artwork uit de game en een muismat.

Niet alleen in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Canada, Zweden, Engeland, Spanje en Taiwan worden evenementen gehouden op 6 december. Werknemers van de ontwikkelstudio achter World of Warcraft zullen op alle locaties aanwezig zijn om spelers te ontmoeten en de uitbreiding te signeren. Alle informatie rondom de evenementen is te vinden op de website van Blizzard.