Je eigen zaak beginnen is natuurlijk erg leuk maar riskant, daarom is het leuk om bedrijven te beginnen in games. Dit is namelijk ook mogelijk met EVE-Online van CCP(Crowd Control Productions) gevestigd in Ysland ze zijn druk met hun MMORPG titel EVE-Online waar bijna alles mogelijk is net als in het echte leven.

Wil je een handelaar zijn of een piraat, politie, verkenner in de ruimte of gewoon een rijk persoon die eigenaar is van een bedrijf. Het is allemaal mogelijk in EVE-Online. EVE-Online is een soort Elite(oude game) en andere space sims door elkaar gemixed.

Voodoo Extreme heeft een preview geschreven over EVE-Online, dit gaat vooral over de mogelijkheden. Er zijn namelijk geen duidelijke details over andere gameplay mogelijkheden. With the possibility for illegality present CCP have come up with a cunning way of keeping players inline. They have integrated a security system whereby each player has their own security status, which depending on their actions in the game will be modified accordingly.. Voodoo Extreme heeft niet alleen een mooie preview maar ook een berg met mooie screenshots.

De groep met fans worden steeds groter dit is ook zeker te merken op de forums van de officele site. Een goed teken natuurlijk want dit is pas de eerste grote game waar CCP mee bezig is.

Heb je intresse in EVE-Online of je wilt gewoon een preview lezen en mooie plaatjes kijken ga dan naar Voodoo Extreme.