Capcom Europe heeft flink lopen schuiven in haar Europese releaselijst. In de meeste gevallen hield dit een vertraging van de release in. Zo zijn Way of the Samurai 2 en Riding Spirits II allebei van een release in maart naar een niet nader gespecificeerde release in de lente van dit jaar, verschoven.

Hyper Street Fighter II zal ook iets later komen, op 28 mei van dit jaar. Een week later, op de vierde van juni, komt Onimusha Blade Warriors op de markt. Resident Evil Outbreak voor de Playstation 2 zal verschijnen op 24 september van dit jaar, een paar weken later dan wat oorspronkelijk in de planning stond.

Gelukkig is het niet alleen maar uitstel wat de klok staat. De belangrijkste titel in het lijstje, Onimusha 3, zal namelijk flink wat eerder in Europa verschijnen dan aanvankelijk verondersteld werd. Stond het spel eerst nog gepland vor een release in de herfst, vandaag heeft men bekend gemaakt dat het spel al op 9 juli in de winkels zal liggen. De Amerikaanse release vindt nochtans al aan het eind van deze maand plaats.De overige releasedatums zijn niet verschoven. Zo zullen Killer 7, Resident Evil 4 en The Shadow of Rome nog steeds 'ergens in 2005' verschijnen. The Nightbare Before Christmas staat nog steeds geplanned voor een release in oktober en Crimson Tears zal deze zomer verschijnen.