Bioscoopketen Kinepolis brengt Europese League of Legends-finale naar het grote scherm | Gamer.nl

Bioscoopketen Kinepolis brengt Europese League of Legends-finale naar het grote scherm | Gamer.nl

De League of Legends EU Summer Finals die op 9 september gehouden wordt in Madrid, is op verschillende plaatsen in Nederland live te zien op grote schermen in Kinepolis-bioscopen.

Op 9 september worden de finales gespeeld van de League of Legends EU Summer Finals in Madrid. Voor liefhebbers van de e-sport die niet naar de Spaanse hoofdstad kunnen, is het mogelijk de wedstrijden live te kijken in zalen van bioscoopketen Kinepolis. De finales zijn te zien in de Kinepolis-bioscopen in Breda, Den Bosch, Enschede en ook de centraal gelegen megabioscoop in Jaarbeurs Utrecht zal de livestream tonen. Op al deze locaties worden voor de bezoekers exclusieve game-area’s ingericht.

Inmiddels is de kaartverkoop voor de live-vertoning van de League of Legends EU Summer Finals gestart. Tickets kosten €17,50 en bezoekers krijgen daarvoor toegang tot de game-area en een Limited Edition Coca Cola League of Legends cup. Op de beker staat een code waarmee je een loot chest kunt openen in de online store van League of Legends. Tijdens het event zijn ook Nederlandse e-sporters aanwezig.

De voorrondes van het toernooi zijn op 15 juni gestart en in de aankomende 9 weken wordt bepaald wie de finale bereikt. De beste zes teams gaan door naar de playoffs en strijden daar in ‘best of five’-series om een plek in de finale in Madrid.

League of Legends is een van de populairste e-sports ter wereld. De finale wordt gespeeld in het prestigieuze Palacio Vistalegra in Madrid waar 14.000 man in past, maar is dus dankzij Kinepolis ook op groot scherm en in een comfortabele stoel te volgen hier in Nederland.

Op de website van de bioscoopketen volgen in aanloop naar het toernooi meer details over de invulling van het programma.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou