Het bedrijf Hypnotic heeft sinds kort de rechten verkregen over de Eternal Darkness serie van Silicon Knights, en is nu van plan een film en tv show over deze franchise te gaan maken.

Eternal Darkness was vorig jaar een van de betere Cube games, en is een exclusieve Nintendo franchise die developed wordt door Silicon Knights. Dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor de game Too Human waarvan al eerder melding werd gemaakt vandaag. Ook zijn ze op het moment bezig met MGS: The Twin Snakes."We are thrilled to once again work with Nintendo to extend this brand and its powerful story to the masses," said CEO Dave Bartis. "We are eager to get the project started and to leverage our relationships in both the entertainment and marketing worlds to propel 'Eternal Darkness' to another entertainment platform"

Ondanks de uitstekende kwaliteit van de eerste game uit deze serie, zijn de verkopen nooit echt goed geweest en blijft het een sleeper hit. Het is daarom te hopen voor Nintendo en Silicon Knights dat de franchise via een film of tv show wat meer bekendheid en populairiteit zal vergaren. Het hele verhaal is overigens hier te lezen.