Officiële Fortnite-merchandise aangekondigd | Gamer.nl

Officiële Fortnite-merchandise aangekondigd | Gamer.nl

Epic Games is een samenwerking aangegaan met licensing-bedrijf IMG om officiële Fortnite-merchandise te produceren.

Dat laat IMG weten op de officiële website: "Epic Games heeft IMG gekozen om exclusief wereldwijd consumentenproducten te licenseren en promoten." Hoewel er al merchandise beschikbaar is van Fortnite, is dit altijd via externe en onofficiële partijen, zoals Redbubble en TeePublic.

Enkel IMG heeft nu officieel toestemming van Epic Games om Fortnite-producten te maken en te verkopen. Andere bedrijven mogen dit alleen met toestemming van IMG. Deze kunnen contact opnemen met IMG via deze link.

Over merchandise vertelt de vice-president van Epic Games het volgende: "Onze spelers willen zo graag Fortnite-spullen dat ze hun eigen merch maken! We vinden het leuk dat er zo veel pa ie voor is en we denken dat dit het juiste moment is om onze fans te voorzien van officiële producten van hoge kwaliteit. Er is geen beter bedrijf dan IMG om ons daarbij te helpen."

IMG-baas Bruno Maglione is ook enthousiast. Hij vertelt: "Fortnite weet tot de verbeelding te spreken van mensen over de hele wereld. Wij kijken ernaar uit de groeiende hoeveelheid fans van het spel te voorzien van creatieve merchandise die de DNA van het spel draagt."

Wat voor soort producten IMG gaat maken is nog onbekend.

Fortnite battle royale
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou