Nieuws
Telltale the walking dead

'Episode 3 van The Walking Dead moet dit jaar nog uitkomen'

Skybound Games druk bezig

Geschreven door Rick Bloemzaad op
CEO van Skybound Games, Ian Howe, heeft bekendgemaakt dit jaar nog episode 3 van het laatste seizoen The Walking Dead uit te willen brengen. Dit maakte Howe bekend na een vraag tijdens de Reddit AMA.

Howe legt uit dat de productie van episode 3 en 4 momenteel is stopgezet. Daarmee maakte hij duidelijk dat er zo snel mogelijk nieuwe releasedata worden uitgebracht voor de overige episodes. Howe gaf toe geen reden te hebben om deze informatie verborgen te houden voor fans.

"Oké, gezien het feit dat jullie zo ondersteunend en geduldig zijn geweest, durf ik te zeggen dat ik inderdaad verwacht om de derde episode nog dit jaar uit te brengen. Ik zal erg teleurgesteld zijn indien wij dit niet mogelijk kunnen maken", aldus Howe.

The Walking Dead

Ondanks dat Howe heeft bevestigd dat er een derde episode wordt uitgebracht, is de vierde en laatste episode pas net in ontwikkeling. Toch hebben voormalige werknemers al met Skybound Games gesproken en willen graag terugkomen om het laatste seizoen van The Walking Dead af te maken. De personeelsleden die niet terugkeren hebben op andere locaties plekken aangeboden gekregen. Momenteel staan alleen nog de juridische stappen in de weg voordat de laatste twee episodes afgemaakt kunnen worden om de game een volwaardig einde te geven.

Eerder werd bekend dat de originele ontwikkelaar van The Walking Dead, Telltale Games, noodgedwongen zijn deuren moest sluiten. Hierbij werd de productie van The Walking Dead stopgezet. Sindsdien heeft Skybound Games het stokje overgenomen van Telltale om de game alsnog af te maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe screenshots van Twilight Town en Olympus in Kingdom Hearts 3 Days Gone uitgesteld tot april 2019
0

Reacties op: 'Episode 3 van The Walking Dead moet dit jaar nog uitkomen'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.