Nieuws
Rumbleverse

Epic's Rumbleverse krijgt in juni een cross-platform speeltest

Op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles

Geschreven door Michel Musters op
Rumbleverse, de nieuwe game van Epic Games en Iron Galaxy, krijgt in juni een speeltest waarin cross-platform multiplayer wordt getest.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd in een nieuw artikel op de officiële website van de game. Er zijn al twee eerdere testperiodes geweest, maar dit wordt de eerste test waarin alle gamers op pc en consoles mee kunnen doen en het tegen elkaar op kunnen nemen. Een precieze datum voor de speeltest is er nog niet.

Rumbleverse werd eind vorig jaar onthuld tijdens The Game Awards. Het spel is gebaseerd op professioneel worstelen en draait dan ook om mêleegevechten. Wedstrijden spelen zich af in Grapital City tussen veertig spelers. Deelnemers kunnen iconische moves als dropkicks en elbow drops maken. 

Iron Galaxy is de studio achter Killer Instinct en Extinction. Rumbleversie komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Chinatown Detective Agency heeft unieke ideeën en unieke frustraties Een tour door Citadel uit Monster Hunter Rise: Sunbreak
0

Reacties op: Epic's Rumbleverse krijgt in juni een cross-platform speeltest

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.