Epic zoekt partner voor afronding Shadow Complex 2 | Gamer.nl

Epic zoekt partner voor afronding Shadow Complex 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dochteronderneming Chair Entertainment was eerder al begonnen aan Shadow Complex 2, totdat het van het project werd gehaald om aan de mobiele game Infinity Blade te werken. "Shadow Complex 2 is grotendeels al af. We hebben alleen nog een partner nodig die ons kan helpen de game af te ronden, zodat wij deze op de markt kunnen brengen", zegt Bleszinski.

Mike Capps, hoofd van Epic Games, zei eerder dat de keuze om de aandacht te richten op Infinity Blade voortkwam uit zijn ervaringen tijdens het ontwikkelen van Gears of War. "Dankzij Gears of War zijn we erachter gekomen dat het bij Epic draait om het vinden van een platformhouder die op zoek is naar een AAA-titel, zodat we daar al onze middelen voor kunnen benutten. Omdat Apple zo'n platformhouder is, besloten we de aandacht te verleggen van Shadow Complex 2 naar een iOS-titel", Aldus Mike Capps.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou